Over mij

In mijn tienerjaren was ik helemaal paardengek, mijn ouders hoopten dat het een bevlieging zou zijn, maar niets was minder waar. Op mijn 17e heb ik mijn eerste pony gekregen van mijn ouders, inmiddels 27 jaar en nog steeds genietend bij ons in de weide van haar oude dag.

 

Begin jaren '90 ben ik begonnen met het scheren van koeien, maar vond dat te machinaal werk, snel snel, 8 koeien per uur en de lol was er snel af, ik ben daarom in 1994 begonnen met het scheren van paarden, eerst leden van de vereniging, maar het werd al gauw bekend dat ik een goede scheerster ben met een gezonde dosis paardenverstand en werd steeds vaker in Nederland en Duitsland ingeleend.

 

Ik heb de opleiding Paardenhouderij/ Veehouderij op de Groene Welle te Zwolle in 1995 met goed gevolg afgerond.

 

In 2008 heb ik de opleiding kaderinstructeur paardrijden gevolgd en ben ik in het bezit van de KNHS Licentie HI rijden (op te vragen bij de KNHS site)

Enkele jaren gefokt voor zowel het NRPS als het KWPN, ontelbaar veel wedstrijden gereden in dressuur, springen en samengestelde wedstrijden zowel met de pony's als bij de paarden. 

Vele jaren instructrice geweest voor vele ruiters en amazones zowel in NL als in DLD als op de rijvereniging.

 

Tevreden klanten - dat is mijn motto. In dit geval is het de klant en zijn/ haar paard.

 

Behalve scheren van uw paard kunt u ook bij mij terecht voor instructie en voor het invlechten en toiletteren van uw paard.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op! Neem